E&L AK104 custom @1,4J + tarvikkeet


Ilmoittaja: Juho Leinonen380€


Sijainti: Tampere

Myydään haikein mielin tarpeettomaksi jäänyt laiteltu ja viritetty erinomainen E&L AK104 yksilö. Jossei E&L AK:t ole tuttuja niin kyseessä on niin maan perkeleen tukeva teräksinen laitos joka ei paljoa aidolle AK:lle tällä saralla häpeä. Olen ensimmäinen omistaja ja ostanut aseen uutena vuonna 2014. Nyttemmin aseella ei ole pelattu ainakaan kahteen vuoteen ja tässä on myös myynnin syy. Ase gen 1 mallia eli tässä ei ole pikajousenvaihtoa. Aseen on virittänyt erittäin taitava airsoft seppä, tässä linkki videoon jossa ase uutena käydään läpi ennen virityksiä: https://www.youtube.com/watch?v=tgtyyDZVDnw&feature=youtu.be.

Aseen sisukset ovat jo vakiona erittäin hyvät, joten niitä ei ole vaihdeltu, ainoastaan shimmitetty, säädetty ja sorbotettu rullaamaan just niin nätisti kuin sen kuuluu. Tässä oli alunperin taittoperällinen runko, joka sittemmin vaihtui bufferiputkelliseen. Lisäksi etupäähän on asennettu ultimak RIS keula sekä Azuran DTK-2 suujarru. Tämän päälle ase sai spraykannukohtelun. Minkäänlaista vikaa tässä ei ole ja se rokkaa kuten kuuluu. Kronotin aseen tänään ja lähdöt pyörivät noin 1,5J tietymillä. R-hopilla kantama ja tarkkuus ovat erinomaisella tasolla.

E&L AK 104

-16AWG johdot, DEANS-liittimet
-IRF3707 Mosfet
-R-Hop
-AOE säätö 70D sorbolla
-Erittäin hyvä E&L vakiokoneisto jossa vakiona mm. neomoottori (kts oheinen video jossa sisukset tarkemmin nähtävillä)

-Azura Dynamics DTK-2 suujarru
-RIS alaetukahva (Ultimak replika)
-RIS kaasumännän suojaputki (Ultimak replika)
-Magpul RVG etukahva (ACM)
-Magpul CTR vetoperä (ACM)
-Cyma sivukiinnitteinen RIS tähtäinkisko
-G&P Eotech 552 + linssisuoja
-Tango Down kiskosuojat

-5 Mag midcap lipasta

-1 huonosti toimiva hicap
-1 midcap jossa lukituskynsi poikki
-Etupään alkuperäispalikat

Myyn vain pakettina, poislukien etupään ylimääräiset alkuperäispalikat voin myydä erikseen.

PERUSTELTUJA tarjouksia kuunnellaan ja hintaa mahdollista tiputtaa jättämällä tähtäin pois.

Vaihtoon/välirahaksi AINOASTAAN TM KSG kaasuhaulikko, Krytac Kriss Vector AEG tai TM HK45 tactical pistooli. Muuta turha ehdottaa.

Ase sijaitsee Tampereella mutta kulkeutuu aika-ajoin tarvittaessa myös Lahteen pällisteltäväksi. Kaupat mieluiten kasvotusten mutta tarvittaessa kusti polkee ostajan piikkiin.

Yhteys: facebook tai j_leinonen(at)wippies.com

Kuulatori.fi - Powered by Tradesoft - Copyright © 2019
Tietosuojakäytäntö