WE MP5A3 GBB + lippaat


Ilmoittaja: Toni Palmén400€


Sijainti: Kirkkonummi

Pelkkä ase yhdellä lippaalla: 350€
Lisälippaat erikseen (3kpl): 40€ per kipale (1 kuvassa olleista myyty)
Kaikki pakettina: 400€ (hullu kesäale!)

Tässä olisi tarjolla suomessa kovin harvinainen herkkupakkaus näin kesäisille "metsäretkille" ja cqb-mättöihin koronakaranteenien hellittäessä, eli WE:n todella vakuuttava MP5A3 GBB-kaasukonepistooli. Parhaita kaasuaseita markkinoilla eikä näissä juuri tyyppivikoja tunneta. Jos tätä ei kohta joku nappaa, taidan pitää itse. :) Hankitty syksyllä 2019 ja käytetty talven aikana ainoastaan Back Alleylla ja ASA:lla sisäpeleissä. Eli varsin siistissä kunnossa. Pelaa edelleen täysin moitteetta eikä ole kertaakaan purettu muutoin kuin perus huoltopurkua ja putsausta pelien perään, sekä suuttimen modit tehojen säätämiseksi.

Badabingin arvostelu aseesta:
https://www.youtube.com/watch?v=PAd887Xnd5U

Aseessa on sisällä erikseen tilattu we:n low power-suutin jossa vielä sisällä FG-Airsoftin low-power disc, millä tehot on saatu CQB-käyttöön sopivaan noin 0.7 joulen tehoon (kelpaa Back Alleyllakin). Jos kiekon poistaa, ampuu pelkällä low power-suuttimella muistaakseni alle 1.2 joulen tehoilla (esim. passeli ASA:lle). Ja vaihtamalla mukana tuleva alkuperäinen täystehoinen suutin, ovat tehot tuotakin selkeästi korkeammat (en koskaan kronottanut vakiona). Sisätiloissa alkuperäinen hoppi ja sisäpiippu ajaneet asiansa erinomaisesti tarkkuuden puolesta. Tällä hetkellä kaikki lippaat pitävät kaasut pelikelpoisesti ilman isoja suhinoita.

Sijaitsee Masalassa Kirkkonummella, missä voi käydä hypistelemässä, mutta voidaan myös postittaa tai toimittaa matkahuollolla lisämaksusta. Kulkeutuu myös useimpina keskiviikkoina Back Alley CQC:n peleihin.

Mukana tulee:
- WE MP5A3 GBB alkup. laatikossaan ja kaikki mitä siinä tuli
- Yhteensä neljä 45 kuulan "open front" V2-lipasta
- 3 lippaan molle-lipastasku, väri OD
- Alkuperäinen suutin
- 3kpl Vara-tiivisterenkaita lippaiden pohjalevylle.
- Muutama lippaan suutinkumi
- Pari erilaista tähtäinjalustaa MP5:lle

Oma testivideo tyhjälaukauksilla (lippaassa vivut millä tuon saa päälle):
https://www.dropbox.com/s/x0esjm8cosp284o/we_mp5a3.mp4?dl=0

Omat tarkemmat kuvat:
https://www.flickr.com/gp/tonipalmen/92E726

Aseeseen saa tilattua käytännössä kaikki varaosat suoraan KYAirsoftilta, mistä olen aseen ja kaiken siihen liittyvän tilannut:
https://www.kyairsoft.com/

Kuulatori.fi - Powered by Tradesoft - Copyright © 2020
Tietosuojakäytäntö