Cyma Svd-s


Ilmoittaja: Eetu Laiho250€


Sijainti: Lahti

Myydään Cyma:n valmistama svd-s. Kuten kuvasta huomaa on etupäätä hieman muokattu; ulkopiippua on lyhennetty ja samalla etutähtäin poistettu ja tilalle laitettu vaimennin. Sisäpiippu tulee pituudeltaan niin ettei se ylimääräisiä törröttele jos vaimentimen ottaa pois eli äänenvaimentimen tilalle voi halutessaan läiskäistä vaikka ihan vaan liekinvaimentimen jolloin saa aseesta vielä vähän kompaktimman.

Ja tämä Cyman tekelehän on siis sisuskaluiltaan kopio Real Swordin vastaavasta: nelirattainen, 7mm laakereilla varustettu hyvin toimiva ja vääntävä. Toimii 7,4v lipolla ongelmitta, akku menee etukädensijan sisään. Jämäkkä rakenne, ei heilu tai hölsky.
Kunnoltaan lähes uutta vastaava niinkuin kuvista näkee. Itse en oikein valitettavasti ehdi enää harrastaa niin karsittava arsenaalia. Pelattu vain kymmenessä pelissä (minä + edellinen omistaja) joten vähäisen käytön takia pistetään hyvä kiertämään ennemmin kuin makuutetaan kaapin perukoilla.

Sisälle vaihdettua:
-ZCI 6,02mm 509mm teräksinen tarkkuuspiippu
-R-hopattu M-nubilla
-Suutin vaihdettu tiiviimpään O-renkaalliseen
-Mosfetti + 16 AWG johdot
-AOE korjattu ja shimmailtu
Ampuu 0,36g kuulalla noin 2,1 Joulea, 0,28g kuulalla noin 2,2 Joulea. R-hopin ansiosta kuula lentää pitkälle ja tarkasti.

Pakettiin kuuluu:
-Ase + vaimennin
-Hihna
-3 kpl 100 kuulan midcap
-1 kpl noin 50 kuulan lipas
-1 kpl hicap lipas

Kuvissa oleva kiikari ja tähtäinjalka ei kuulu kauppaan.
Laatikko löytyy joten postitus onnistuu. Noutamaan ja kokeilemaankin saa tulla. Sijaitsee Mäntyharjulla ja kulkeutuu tarvittaessa Lahteen & lähialueille.
Hinta 250€ + postikulut.
Paiskaa viestiä o4oo 32 7 442 tai sähköpostia the_qeq(ät)hotmail.com

Kuulatori.fi - Powered by Tradesoft - Copyright © 2020
Tietosuojakäytäntö