Vsr-10


Ilmoittaja: Eetu Laiho450€


Sijainti: Lahti

Myydään itselle rakkaudella laiteltu vsr. Pohjana toiminut Maruin vsr ja siitä jäljellä muutamia osia. Tekstiä ja selostusta tulee seuraavaksi paljon, mutta jos olet oikeasti tästä kiinnotunut niin ne jaksat kyllä lukea.
Ulkoisesti aseessa on:
-Maruin lukkorunko, G-spec piippu, g-spec matalaprofiilinen latauskahva
-Lyhyt (itse täytetty) vaimennin
-Vaihdettu tukki. Tukki on ”M40a5 tyylinen”, en nyt vain kuollaksenikaan muista mikä sen oikea malli oli. Tukki on iso harppaus parempaan perus Maruin tukkiin verrattuna; todella hyvällä ergonomialla, karhennuksilla ja poskipakalla varustettu sekä kestävä, mutta kevyt. Edessä pätkä Ris kiskoa johon saa esim bipodit kiinni, nyt kiinni Qd-hihnalenkki. Kiskon saa halutessaan pois ja tilalle normaali hihnalenkki.
Kuvan kiikarin+jalat saa halutessaan 60€ lisähinnasta mukaan.

Sisälleen ase on syönyt seuraavaa:
-Mancraft 90deg SDiK-kitti + Mancraft regulaattori co2 adapterilla
-SpringerCustomWorksin S-Trigger 90deg eli parasta mitä saatavilla
-PDI terässylinteri
-Paranneltu/cusom Marui hoppiyksikkö
-TDC modi
-PDI 05 teräksinen tarkkuuspiippu, r-hopattu,
-Modify hoppikumi, R-hopille muokattu tietenkin, kumissa c-kilpsi tiiveyttä parantamassa
-AirsoftPro pidennetty metallinen lippaanvapautin
-Custom Barrelspaceir

Eli tätä ei ole kasattu ihan mistään perusosista.
Mancraftin kitin ansiosta tehot säädettävissä ja riittävät, toimii perus 12g Co2 kapselilla joka kierretään regulaattoriin. Kapselilla ampuu tehoista riippuen noin 80 laukausta. Regu mahtuu sellaisenaan piiloon tukin sisään eikä pääse heilumaan tai hölskymään. SDiK kittiin laitettu myös volumereduceria jolla säädetään laukaisussa käytettävän kaasun määrää. Sitä vielä pieni pätkä myös mukaan niin voit halutessasi säädellä asetta.
S-Trigger 90 asteen searilla. Google kertoo lisää, mutta lyhyesti parhaimpia liipasinkoneistoja mitä näihin saa. Kestää kaikki jouset, säädettävä, liipaisu on todella kevyt ja sen kanssa pitääkin olla varovainen, toimiva varmistin.
PDI:n teräksinen sylinteri. Mukaan myös kaikki PDI hilkkeet (mäntä, jousi, jousenohjain, sylinterinpää) joilla pyssyn saa jousitoimiseksi.
Hoppiyksikkönä paranneltu ja tiivistetty Maruin yksikkö ja hoppi säädetään siis TDC modilla. Hoppiin tehty teräksinen painajavipu, vivussa ei lainkaan klappia tai joustoa, joten paine kuulalle on aina samanlainen ja tasainen. Painjana liimattu pala kumia. Piippu on PDI:n laatupiippu joka R-hopattu Modifyn kumilla ja kiillotettu. Hoppikumi tiivisteklipsillä ja kokonaisuus tiivistetty tiivistemassalla. Massa ei ole liimaa, joten kumin yms saa vielä helposti vaihdettua tarvittaessa. Miksi Maruin vakioyksikkö eikä kalliita erikoisyksiköitä? Siksi koska perusyksiköstä saa pienellä laitolla yhtä hyvän kuin kalliimmista + näpertelyn ja virittelyn ilo.
Piipun värinöitä vähentämässä 5 kpl Barrelspacereitä jotka ”shimmattu” eli teipillä säädetty koko niin, että ovat napakat.
Sisäpiippu tulee jonkin matkaa vaimentimen sisään ja vaikka vaimennin onkin pieni se toimii varsin hyvin.

Liipasinkoneisto ja sylinterihän ovat täysin overkilliä mancraft koneistolle, mutta niihin päädytty mikäli jostain mielenhäiriöstä haluaa palata takaisin jousitoimiseksi (kaikki osat tätä varten tulee mukaan). Tehoa saa just senverran kun regulaattorista säätää ja kantamaa ja tarkkuutta löytyy. Mancraftilla latausliike lyhyt ja kevyt ja liipaisu on kevyt ja sen kanssa tulee olla varoivainen ja käyttää varmistinta. Koska lataus on niin helppo, itselle kävi niin, että peleissä ammuttujen laukausten määrä tuplaantui jousitoimiseen verrattuna. Passeli vehje snaippailuun ja pelaa loistavasti myös pienemmillä tehoilla hieman lyhyemmillä etäisyyksilläkin.
Ergonominen, kevyt ja mukavan hiljainen. Siistikuntoinen, mutta ei näyttelyvehje eli normaalia käytönjälkeä löytyy kuten kuvistä näkee.

Pakettiin kuuluu siis:
-Ase edelläkerrotulla kokoonpanolla
-Kantohihna qd kiinnikkeineen
-4 kpl lippaita
-Osat jousitoimiseksi muuttamiseksi
-Volume reducer putkea
-X määrä Co2 kapseleita
-Kantopussi

Pyssy odottelee uutta omistajaa Mäntyharjulla ja kulkeutuu Lahteen ja lähialueille. Itse en valitettavasti ehdi tätä enää oikein ulkoiluttaa ja vaikka tekisi mieli tämä säilyttää niin ei siitä kaapin perukoilla kenellekään hyötyä ole.
Hinta 450€ + postit
Paiskaa viestiä o4oo 32 7 442 tai sähköpostia the_qeq(ät)hotmail.com

Katsomaan ja testaamaan saa tulla, lähialueille voin myös tuoda pyssyn näytille muutaman päivän varoajalla. Ja jos vielä joku jäi askarruttamaan niin kysyä saa.

Kuulatori.fi - Powered by Tradesoft - Copyright © 2020
Tietosuojakäytäntö