Army Armament L85A1!


Ilmoittaja: Tuomas Pääkkönen200€


Sijainti: Tampere

Myydään Army Armamentin L85a1! Ostettu lokakuussa käytettynä projektipyssyksi, ja viritelty sisäpiippua lukuun ottamatta tappiin asti. Edellinen omistaja maalannut aseen omalla maastokuviollaan.
Sisällä Maple Leafin MR 50° kumi ja flat-hop painaja, osuu 5/5 laukauksella puhelintolppaan 60 metrin päästä, 1.1 Joulea @ 0.28g kuulalla. Uudet teräsrattaat sisällä (SHS), shimmitetty ja rasvattu. Uusi teräshampainen mäntä ja männänpää, männästä irroitettu 3 hammasta ja viritinratas (sector gear) vaihdettu ver 2/3 sopivaksi. Kytkinpinnat puhdistettu, uusi selector lever ostettu jenkeistä. Aseessa on Gaten Nano AAB aktiivijarrullinen mosfetti sekä ASG Infinity 45K supernopea moottori. Kaikki osat ostettu elokuun jälkeen, aseella ammuttu alle 2000 laukausta.
Puutteita sen verran, että ase ei jostain syystä ammu sarjatulta. Ase vaatii myös hyvin ladatun ja tehokkaan akun, oma 11.1v 1200mAh 20C akku toimii hyvin aseessa. Kysymällä saat lisätietoa aseesta!
Päivitys 18.11: aseeseen tilattu uusi selector lever jenkeistä, sen saa hintaan 15e!
Jos haluat pyssyn, joka takuulla kääntää päät pelikentällä ja jota ei tarvitse viritellä enempää, niin ota yhteyttä! Hinta voidaan sopia yhdessä mieluiseksi.
Nouto Tampereelta tai lähikunnista, postitus mahdollista.
Ota yhteyttä tuomaspa(piste)paakkonen@gmail(piste)com tai nolnelnol 5732574

Kuulatori.fi - Powered by Tradesoft - Copyright © 2021
Tietosuojakäytäntö