Lonex M4A1 SR + setti


Ilmoittaja: Jarmo Vikman525€


Sijainti: Turku

No nyt!

Nyt lähtis älyhyvällä hinnalla loistava pelivalmis setti jota komistaa pelikavereissa kateutta herättävä viritetty Lonex M4A1!

Jos Lonex on merkkinä ennestään tuntematon, älä luota minun saanani, vaan lue ylivoimasesti perehtyneimmän airsoft-hefen kirjoittama artikkeli Lonexin torrakoista! http://pmakiku.pic.fi/blog/32/Lonex+M4+SR+L4+14,5",+uuden+sukupolven+Lonex/

Ase on edellisen omistajan toimesta käynyt Atom Airsoftilla ehostettavana, jonka ansiota jokainen kuula lentää juuri sinne minne tähdätäänkin. Viriosilla ei ainoastaan haeta lisää lähtönopeuksia, vaan ennemminkin pitkäikäisyyttä ja luotettavuutta. Kiinni on M140 jousi, mutta mäntää on muokattu, jotta tehot saatiin laskettua sääntöjen mukaisiksi (118m/s 0,2g kuulalla) ilman että kantama kärsii. Kuvasta näkee listan muutoksista.

Airsoft aseen hommaaminen on iso kuluerä harrastuksen aloittamisessa, mutta itsellekkin tuli yllätyksenä se, että kuinka paljon rahaa palaa kuluu kaikkeen lisävarustukseen/tarvikkeisiin aseen ympäriltä. Tällä paketilla ei tarvi niistäkään murehtia, sillä mukana on kaikki, mitä lajin aloittamiseen tarvitaan!
Settiin sisältyy:
-Mil-Tec iso aselaukku, 104cm OD
-G&P 30mm Military AP-punapistetähtäin
-1-piste kantohihna OD
- IPower 11,1V 1200mAh LiPo-akku
-Turnigy E3 automaattilaturi
-Lonex HiCap-lipas (360 kuulaa)
-2x CYMA midcap-lipas (150 kuulaa)
-2x ACM midcap-lipasta (~90 kuulaa)
-ACM Lippaanlaturi
-Alkuperäiset osat
-Silikooniöljyä

Myydään vain settinä. Nouto Turusta tai postitus matkahuollolla.
Lisää kuvia/videoita saa kysymällä!

Yhteydenotot:
jarmo.vikman@gmail.com
040-7480009

Kuulatori.fi - Powered by Tradesoft - Copyright © 2021
Tietosuojakäytäntö