Tanaka Single Action Army -revolveri


Ilmoittaja: Rasmus Aleksi Witikka160€


Sijainti: Espoo

Tässä revolverien ystäville hieman erikoisempi tuote! Aseessa ei ole Tanakan revolverien mukaisesti hylsyjä, vaan kuulat ladataan hylsyrullan etupuolelta. Kaasu sen sijaan täytetään rullan toiselta puolelta irroittamalla se rungosta. Mutta kuten kuvista huomaa, tämä on ollut useamman vuoden aika rajussa käytössä:

- Etutähtäin on napsahtanut poikki
- ns. "shell ejector rod"-tappi on irronnut käytössä ja hukkunut. Tämän funktio tässä aseessa ilmeisesti olisi ollut ylimääräisten kuulien syöttö rullaan, mikäli olisi halunnut jostain syystä ampua revolverilla yli kuusi laukausta. Eli ei suuri käytännön ongelma?
- Kun irroittaa hylsyrullan, niin rullan "hylsylaatta", joka on hylsyrullan takana koristeena, irtoaa herkästi. Tämän voi varmaan korjata helposti liimaalla. Mutta mikäli ei liimaan halua tarttua, niin irtoamisriskiä ei käytännössä ole, kun rulla on pelikäytössä rungossa kiinni.
-Aseen ns. "Midnight Gold" maalipinta on saanut käytössä monenmoista naarmua.

Viat aseessa ovat siis kosmeettisia ja mekaanisesti aseessa ei ole vikaa. Ase nimensä mukaisesti on yksitoiminen, joten iskuvasara pitää virittää manuaalisesti joka kerta ennen ampumista. "Fanning"-räiskintätekniikka on teknisesti mahdollista, mutta vältin sen tekemistä aseen pitkäikäisyyden säilyttämiseksi. Aseessa on kiinteä hoppi, mutta tarkkaa kantamaa en osaa sanoa, koska viimeiset käyttövuodet olivat Backalley CQC sisäpeliareenalla Jätkäsaarella, jossa käytännössä ampumaetäisyydet olivat paria kohtaa lukuunottamatta alle 20m.

Tartu tilaisuuteen ja ota makee ja pelikelpoinen revolveri haltuun! Tämä on ollut jo yli pari vuotta ilman käyttöä ja sääliksi käy jos ei tälle mainiolle tekeleelle löydy käyttäjää!

Kaupanteko tehdään mielellään kasvotusten PK-seudulla sovitulla paikalla.

Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä whatsappilla nroon: 040 51 772 72 tai email: rawitikka@gmail.com

Kuulatori.fi - Powered by Tradesoft - Copyright © 2021
Tietosuojakäytäntö