Novritsch SSG24


Novritsch SSG24

Ilmoittaja: Viljami Riihimäki360€


Sijainti: Helsinki

Jos haet parhaimman luokan airsoft tarkkuuskivääriä asiallisella hinnalla, jonka voi ottaa suoraan käyttöön, olet päätynyt oikeaan osoitteeseen.

Aseen tunnettu nimi jo hypähtää silmille, niin siitä ei paljon tarvitse kertoa, jos kuitenkin haluat tarkemmat speksit, voit katsoa ne Novritschin omilta nettisivuilta osoitteesta: https://eu.novritsch.com/product/novritsch-ssg24-airsoft-sniper-rifle/

Aseessa on m150 jousi, jonka lähtönopeus on 0.2 g kuulilla noin 155 ms. Tehoa siis löytyy vaikka muille jakaa. Suosittelen kuitenkin käyttämään vähintään 0.4 g painoisia kuulia, että kuula säilyttää nopeutensa pitkälläkin matkalla.

Omat airsoft aikani alkavat olemaan lopuillaan ja toivon, että joku saa saman ilon aseesta irti kuin minäkin olen saanut. Kaikki tarvittavat varusteet ovat mukana, että heti peleihin käyttöönotto olisi mahdollisimman helppoa.

Mukana tuleviin varusteisiin kuuluu:
-Novritsch SSG24
-Novritschin oma siisti aselaukku pehmusteilla
-Mustaan tyyliin sopiva erittäin tukeva kantohihna
-3-9x40 tähtäin, josta pituuden säätö on rikki, mutta kalibrointi täysin toimiva
-Noin 1900 Novritchin omaa aseelle luotua biohajoavaa 0.46g kuulaa (https://eu.novritsch.com/product/0-46g-novritsch-sniper-bbs/)
-4 lipasta, joihin mahtuu jokaiseen noin 25 kuulaa
-piipunpuhdistaja
-lippaanlataajan adapteri, joka tekee lataamisesta nopeaa ja sujuvaa

Jos aseesta on lisäkysyttävää, tai haluat tutustua tarkemmin, minut saa parhaiten kiinni WhatsAppilla numerosta 044 598 2334.

Kuulatori.fi - Powered by Tradesoft - Copyright © 2021
Tietosuojakäytäntö