WE Scar-H Kaasurynkky


Ilmoittaja: Eetu Laiho450€


Sijainti: Mäntyharju

Myydään WE Scar-h Mk17 Gbbr

Todella siistikuntoinen ja erittäin näyttävä Mk17 kaasurynkky. Valitettavasti elänyt elämänsä lähinnä kaapin perukoilla kun ei ole ollut aikaa harrastukselle :(
Mukaan mitä uutenakin, kuten pitkä ja lyhyt ulkopiippu vaihtoehto.

KUVAN OPTIIKKA JA AN/PEG 15 EIVÄT KUULU KAUPPAAN! Mukaan tulee kylläkin taktinen valo joka toimittaa samalla etukahvan virkaa (Surefiren m900 kopio)
Asennettu:
-Angry Gun tarkkuuspiippu. Sisäpinta kiillotettu ja piippu katkaistu ja kruunattu oikean mittaiseksi. Toimii molemmilla ulkopiippuvaihtoehdoilla joskin tehty lyhyttä piippua varten.
-PDI W-hold hoppikumi

Aseen mukaan tulee:

-3d tulostettu teräksinen auto sear holder. Vakio osa on murometallia ja murtuu helposti sarjaa rätkyteltäessä, tyyppivika. Teräksinen kestää.

-Ergo tactical deluxe grip pistoolikahva. Kumipintainen paremmin muotoiltu ja mielyttävämmällä kulmalla.

-3x lippaita + kahden lippaan molletasku. Scar-h lippaat ovat TODELLA kaasutaloudellisia. Yhdellä täytöllä ampuu 3-4 lippaallista.

-Asevalo jota ei näy kuvassa

-Larue kiskoklippejä

-Lippaanlataaja

-Pidempi ulkopiippu (kuvissa lyhyt piippu kiinni)

-Vakio pistoolikahva

Todella terävä ja napakka potku. Pitää mukavasti meteliä ja saa muut kalpenemaan ulkonäöllään. Toimii kuten kuuluukin. Lähes uutta vastaavassa kunnossa.
Lähtönopeus 120-130m/s


Yhteyttä s-postiin the_qeq(äääät)hotmail.com tai sitten veisbuugin kautta (facebuugissa tulee käytyä harvoin joten siellä vastaaminen saattaa kestää hetken) tai vaikka whatsapilla yms viestillä nol nelj nol nol kolme kaks seittemän neljä neljä kaks

EI VAIHTOA!
HInta 450 + postit
Sijainti Mäntyharju
EI VAIHTOA!

Kuulatori.fi - Powered by Tradesoft - Copyright © 2020
Tietosuojakäytäntö