G&G CM16 SRXL 12" Mosfet


G&G CM16 SRXL 12" Mosfet

Ilmoittaja: alexk kuronen350€


Sijainti: Kaarina

Myydään hyvä ase aloittelijalle kesän peleihin, ase on täysin vakio eli ei ole mitään virityksiä aseen sisällä. Aseessa on mosfet joka mahdollistaa nopeamman tulinopeuden ja pienentää laukaisuviivettä.
Sekä aseessa on ETU joka mahdollistaa kolmen kuulaan burst toiminnon eli ampuu yhdellä liipasimen vedolla 3 kuulaa, ETU myös katkaisee aseesta virrat kun akku alkaa olemaan tyhjä suojellen myös akkua täysin loppuun tyhjenemiseltä joka on akulle huonoksi, ja käyttää koneiston aina täyden kierroksen taaten että ase ei jää viritetyksi akun loputtua tai ylipäätään että ei kuulaa jää aseeseen akun tyhjennettyä. Kun lippaasta loppuu kuulat niin ase virittää itsensä siten että lippaanvaihdon jälkeen kuula on heti piipussa eli ei tarvitse ampua yhtä tyhjää laukausta niinkuin yleisimmissä airsoft pyssyissä.
Kuulan lähtönopeus on valmistajan mukaan 125 m/s 0,20g kuulalla , paino noin 2300g ja aseen pituus 765-875mm

Mukaan saat aseessa kiinni olevat rautatähtäimet, alkuperäinen laatikko, alkuperäisen 300 kuulan high-cap lippaan sekä 3kpl hyvin syöttävää noin 120kuulan mid-cap lipasta, kaksi etukahvaa joista toisen kulmaa voit säätää, keymod kiskonpalan johon etukahvan saa kiinni, MIL-Tec dumppitaskun sekä battery ramin 11.1v 1500mah lipo akun joka kylläkin jo ehtoopuolella eli suosittelen ostamaan uuden joka maksaa noin 30€

Kuvia ja lisätietoa saa numerosta o44 323 7919 Alex
Ase sijaitsee Kaarinassa mutta kulkeutuu Turku-Helsinki-Lahti akselille pientä korvausta vastaan

Kuulatori.fi - Powered by Tradesoft - Copyright © 2024
Tietosuojakäytäntö